top of page
MUSIK

Vi elsker musik!

Vi bestræber os på at musikken til Familiefest i Skoven 2023, skal være omfavnende. Når du er til Familiefest i Skoven, vil der selvfølgelig både være plads til at danse og skeje ud, når rytmerne tager fat. Du vil også kunne side og nyde dine favoritartister under hyggelige og tilbagelændede forhold, der giver en stemning af intimkoncert. Her er en liste over de artister du kan opleve til Familiefest i skoven 2023:

Wafande IG.jpg

WAFANDE

Smittende humørspræder

Med kæmpehits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med sit utal af hits.

Kom og giv ham et smil, når han sammen med sin guitarist tryllebinder Familiefest i Skoven 2023 med en iørefaldende intimkoncert.

BARBARA MOLEKO

Superstærk sanglærke

Der er nok ikke mange i Danmark, der ikke kender til navnet Barbara Moleko. En bragende anmelderrost start fik hun med sit debut-album for snart 10 år siden. Og hvem husker ikke de fuldkommen fantastiske udgaver af “Indianer” og “Sådan Nogen Som Os” fra Toppen af Poppen, som virkelig gjorde hende til hele Danmarks Barbara Moleko.

Vi glæder os til at synge og sveje når Barbara Moleko får solen til at skinne over Familiefest i Skoven 2023.

KAYA & OLE

Hjertevarme toner

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, spiller musik for hele familien. Kom og syng med på alle de bedste børnesange, også dem fra da mor og far var børn, ja selv bedstemor kan synge med. Fra Halfdan Rasmussens bedste, til Kaj og Andrea, Busters verden og Tangokat. De er der allesammen, når Kaya og Ole fyrer op for musikalsk børneunderholdning i top klasse.

RIGMOR

Forførende råt

En idé om at sætte musik til tekster af Michael Strunge blev startskuddet til bandet Rigmors vision om at give ordene vinger.

Rigmor befinder sig i et spændingsfelt mellem det blide og det støjende. Musikken har adopteret Strunges maniodepressive sind, og deres insisterende sceneoptræden vil efterlade dig i en potpourri af nervøs og chokeret forløsning. Den unge århusianske gruppe har spillet sammen siden marts 2018 og består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke.

CARL QUIST-MØLLER

Kreativt multitalent

Carl Quist-Møller har sin egne legesyge tilgang til musik, hvor han bruger lyde fra alt mellem andekald til trommesæt. Han tager sin gode ven, pianist, organist og sanger, Michael Sunding med.

Michael kan skabe sange og melodier på stedet, så publikum føler sig stærkt inddraget. Når de mødes på scenen flyder musikken naturligt med overraskende improvisationer og spontane musikalske klovnerier.

bottom of page