top of page
BLIV FRIVILLIG

Som frivillig til Familiefest I Skoven bliver du en del af en lille forening i Randers, der vil give børn og deres familier en dejlig dag med skøn musik, kreative oplevelser og hyggelige rammer. 

 

Fordele:

Arbejder man mindst 1 vagt får man:

 - én billet til festivalen

 - 2 drikkebilletter som kan bruges under festivalen lørdag

 - forplejning under ens vagt

 - et meningsfyldt foretagende i godt selsskab!

Arbejdsopgaver:

Der findes forskellige arbejdsopgaver som frivillig for arrangementet, du kan bl.a. være med til at sætte lyskæder og vimpler op, sørge for at rammerne er hyggelige og kreative - dette arbejde sker dagen inden festivalen. På dagen kan du eksempelvis være vært og tage imod gæstere når de ankommer på pladsen, eller du kan stå i baren og servicere alle de glade gæster. Der er også en tjans i vores kreative område, hvor du skal hjælpe børn og deres familier med at male på sten og kunstvæg eller andre kreative og sjove opgaver. Efter festivalen skal det hele pakkes ned, og her har vi brug for nogle hænder til at hjælpe med at tage telte ned, samle skrald og pakke alle de kreative rammer ned igen. 

 

Alle der arbejder på festivalen er med til at sørge for at der ser ordentligt ud på pladsen, så vi samler alle sammen skrald og putter i skraldespanden. 

 

Der kan være hårde fysiske arbejdsopgaver i opsætning og nedpakning af festivalen, derfor må man gerne skrive i forvejen, hvis man har fysiske udfordringer.

 

Alting bliver lettere når man løfter i flok, så skriv til os på:

foreningenrfm@gmail.com

Hvis du vil være med til at skabe en tilbagevendende festival for familier i Randers og omegn.

De bedste hilsner

Foreningen RFM

Familiefest-i-Skoven-2022_Gorm-Branderup0049
82-DSCF0489
29-DSCF0402
177-DSCF0633
16-DSCF0225
23-DSCF0393
143-DSCF0580
Familiefest-i-Skoven-2022 af Gorm-Branderup

Gorm Branderup

bottom of page