top of page
AKTIVITETER

Kretivitet og fantasi i fuld flor

Til Familiefest i Skoven 2023 får du muligheden for at få tiden til at flyve afsted med en masse sjove aktiviteter som kommer til at foregår på festivalpladsen. Om du er til kreativ fordybelse eller fjollede udfordringer, så er der noget for enhver, store som små.

Her får du en liste over nogle af de ting du kan lave når du besøger Familiefest i Skoven. Alle aktiviteterne er gratis at deltage i.

KASTALIA

Leg til store og små

Er du en piratprinsesse eller eller en koldbøttekonge?

Kun fantasien sætter grænser når du dykker ned i teaterforeningen Kastalias store udklædningskasse.

Gorm Branderup

Gorm Branderup

Gorm Branderup

DET FLYVENDE KUFFERTCIRKUS

Jonglering, balance og ethjulede cykler

Prøv kræfter med forskellige former for cirkusartisteri til Familiefest i Skoven 2023. Man ved aldrig helt hvad der sker, når Det Flyvende Kuffertcirkus lander – men det er alt andet end kedeligt!

BLOMSTERVÆRKSTED

Roser er røde, violer er blå

Igen i år, kan du få en blomsterkrans på.

Om du er en vaske ægte nymfe eller bare har en "dårlig-hår-dag", så er en blomsterkrans uunværlig. Lav din helt egen unikke krans til Familiefest i Skoven 2023.

MALEVÆRKSTED

Sæt kulør på tilværelsen

Lad fantasi, intuition og følelser arbejde sammen når du svinger penslen i Familiefest i Skovens maleværsted. Om dit kanvas er et lærrede eller en sten, eller noget du selv har med, er helt op til dig selv. Her kan alle være med.

BRÆTSPIL

Er du heldig eller habil?

Det handler om at være med. Men det er altid lidt sjovere når man vinder. Udfordre familien, når den lokale brætspilscafe Operaen

stiller et kæmpe udvalg af sjove brætspil til rådighed for festivalens gæster.

bottom of page